» PreBeatz

PreBeatz

Het jongste onderdeel van ons vereniging is de groep PreBeatz. In deze groep wordt aan kinderen tussen de 7 en 15 jaar oud de beginselen van het slagwerk bijgebracht.

PreBeatz is het nieuwste orkest van de KAMV. Dit is ontstaan vanwege de behoefte aan een vervolgtraject door studenten / leerlingen van de Scholen in de Kunst die als specialisatie het spelen van gestemd en ongestemd slagwerk hebben. Zij worden bij PreBeatz verder opgeleid. De dirigent is tevens hun leraar. Spelers van dit orkest genieten van de ontdekking van deze muziekstijl en kiezen vanwege hun jeugdige leeftijd voor passende muziek.
Dit orkest ressorteert onder Slagwerk KAMV maar heeft een zelfstandige status een eigen dirigent en treedt zelfstandig op.

Het doel van de PreBeatz is om de kinderen het samenspel te laten ervaren en ze klaar te stomen om een onderdeel van Slagwerk KAMV te worden. De kinderen spelen samen melodieën die speciaal op hun niveau geschreven worden, en geven met enige regelmaat een concert, om ook op dat gebied ervaring op te doen.

Elke donderdagavond wordt er een uurtje gerepeteerd, en ook is er voor alle kinderen de mogelijkheid tot privéles.

Ben je een slagwerker of wil je graag slagwerk leren spelen? Kom dan eens luisteren en kijken op een van de repetitieavonden (of op een concert)!
Repetitietijd: donderdag 18.30 – 19.30

Nog meer vragen of wil je je aanmelden? Klik hier voor onze contactgegevens.