» Slagwerk

Slagwerk

Spelen op gestemd en ongestemd slagwerk. Een nieuw fenomeen. Meestel kennen we instrumenten als een Marimba, Xylofoon of pauken. Dat er allerlei ongestemd slagwerk bestaat, zoals verschillende soorten drums weten we. Maar dat je met deze instrumenten samen prachtige, en vooral ook spectaculaire muziek kunt maken bewijst de slagwerkgroep.
Dit ensemble houdt zinderende concerten waarbij een aanvankelijke gereserveerdheid van vooral oudere luisteraars binnen minuten omslaat naar laaiend enthousiasme van alle toehoorders. Na elk concert worden we aangesproken door mensen die mee willen doen. En dat kan, want ´voor Amersfoort, door Amersfoort´. Mensen die zich aanmelden kunnen na gebleken geschiktheid mee doen in het realiseren van het spektakel.

In de slagwerkwereld heeft Slagwerk KAMV duidelijk een naam weten te vestigen. Met indrukwekkende muziekstukken en vernieuwende shows kan Slagwerk KAMV iedereen een geweldige ervaring garanderen: jong en oud, modern en traditioneel, ruig en subtiel.

Sinds enige tijd biedt de slagwerkgroep zich ook aan voor commerciële optredens in kleinere bezettingen. Bekijk de pagina’s Samba groep en The Melodics om te zien of we u van dienst kunnen zijn!

Actuele informatie over de slagwerkgroep wordt ook weergegeven op hun facebook-pagina!